MYSTERY FILM :: Arnošt Vašíček :: UFO NAD LONDÝNEM

UFO NAD LONDÝNEM

Vytvořeno: 30. 06. 2011

Britské úřady přiznaly neuvěřitelný nárůst pozorování UFO. Záhadné jevy na nebi měly nejrůznější podobu. Vyskytovaly se mezi nimi zářivé předměty, silná světla pohybující se různými směry, a dokonce i výpadek elektřiny, který utrpěla vesnice hned poté, co u ní tiše vybuchla podivná světla. V některých případech, ale kroutíme hlavou údivem. Velkou pozornost upoutala především zpráva o zmizení psa z Walesu. „Svědek viděl vesmírná plavidla, a pak, podle jeho slov, jedno z nich ukradlo jeho psa, auto a stan. Stalo se to, když s přáteli tábořil ve volné přírodě," stojí doslova ve zprávě zaslané ministerstvu.

    Stále častěji deníky otiskují fotografie neidentifikovatelných objektů. Řadu z nich nelze zpochybnit. 

    Na začátku léta 2008 britské městečko Rufford v hrabství Lancashire zasáhlo tornádo. Pat Regan chtěl řádění živlů vyfotografovat. Nárazy větru ho málem odfoukly. Jen tak, tak se udržel na lodi, na níž byl rybařit. Po návratu domů, zvětšil snímky na počítači. Na jednom spatřil UFO. "Povšiml jsem si divné skvrny, a když jsem to zvětšil, tak to bylo zcela zřetelné - UFO vznášející se přímo vedle tornáda….Mělo to perfektní diskový tvar a bylo to nazelenalé. Pokud v tom byl nějaký mimozemšťan, tak se pravděpodobně podíval na počasí a přistání si velmi rychle rozmyslel," řekl později.

    Mluvčí meteorologů uvedla, že tornáda se ve Velké Británii objevují přibližně třicetkrát do roka, ale toto je první případ, kdy měl být vedle větrného víru spatřen objekt UFO.

  Jeden z nejdokonalejších snímků UFO všech dob pořídil Kelvin Barbery.   Dne 29.prosince 2007, těsně po půl čtvrté se procházel pěšinou nad mořem v Kornwalu na jihu Anglie. Když na hladině uviděl několik plujících tankerů, rozhodl se je vyfotit Ničeho zvláštního, si při tom nevšiml. Teprve doma, když snímky prohlížel na monitoru, uviděl oválný objekt, který se vznášel nad hladinou ve vzdálenosti asi pěti kilometrů.

   „Je to jeden z nejlepších snímků UFO, jaký jsem kdy viděl. Těleso má výraznou symetrickou strukturu a zřetelné kovový povrch.“ sdělil Nick Pope z britského Ministerstva obrany, a jeden z největší znalců v tomto oboru.

Zpět
Vítejte na stránkách MysteryFilm.cz

Arnošt VašíčekNáš svět není tak obyčejný, jak se zdá. Kdesi hluboko pod nánosem všednosti jsou ukryty stopy fascinujících tajemství. Útržky dávno odvátých dějů, minulost plná záhad a nevysvětlených okamžiků. Čekali bychom, že moderní věda jednou provždy skoncuje s nadpřirozenými jevy a tajemnými úkazy, že odhalí vše skryté a najde odpovědi na většinu vzrušujících otázek, ať již se týkají naší historie či současnosti. A je to přesně naopak. Jak se rozrůstá archeologický výzkum, přibývá nálezů s nimiž si nevíme rady. Čím více důmyslných přístrojů a technických postupů se používá, tím více se vynořuje nových záhad. Ve svých knížkách a filmech se pokouším dotknout alespoň některých z nich. Teď přibyly tyto stránky. Najdete na nich informace o novinkách z nakladatelství Mystery Film, tedy o tom, které knihy připravujeme k vydání, jaké hrané filmy či dokumenty právě natáčíme, články o záhadách i překvapivých objevech, a časem, jak doufám, i videosnímky, které natáčíme v různých koutech naší planety. Váš ARNOŠT VAŠÍČEK

Copyright © , EVici tvorba www stránek a e-Shopů, system pronájem e-shopu Upgates , Mapa stránek